meta name="keywords" content="kontakt,forma,,">

****

****


Politika privatnosti - Klikpodaja - Klik prodaja
www.klikprodaja.com i poddomena dostava.klikprodaja.comKada koristite naše usluge, poveravate nam svoje informacije. Shvatamo da je to velika odgovornost i stvarno se trudimo da zaštitimo vaše informacije i omogućimo vam kontrolu nad njima.
Ova politika privatnosti ima za cilj da vam objasni koje informacije prikupljamo, zašto ih prikupljamo i kako možete da ih ažurirate, da upravljate njima, da ih izvozite i da ih brišete.
Stupa na snagu: 25. maj 2018

Politika privatnosti
Generalne informacije
Privatnost korisnika shvatamo veoma ozbiljno. Iz razloga što prikupljamo različite vrste informacija o korisnicima želimo da razumete uslove pod kojima snimamo, čuvamo i koristimo Vaše podatke. Politika privatnosti koja je pred Vama opisuje informacije koje prikupljamo, kako ih koristimo i kako ih menjamo. Ova politika privatnosti punovažna je u okviru celog websajta www.klikprodaja.com i poddomena www.dostava.klikprodaja.com
Informacije koje prikupljamo
Prilikom prikupljanja ličnih informacija od strane korisnika, naš primarni cilj je da Vam omogućimo najbolje i najefikasnije sadržaje i servise. Za nekoliko servisa u okviru websajta potrebno je dostaviti nam lične informacije u cilju funkcionisanja servisa.
Prikupljanje informacija
Kada pregledate stranice na adresi  www.klikprodaja.com i poddomena www.dostava.klikprodaja.com, a niste se registrovali za neku od naših online usluga, to činite anonimno. Tom prilikom ne prikupljamo Vaše lične informacije, kao što su ime i prezime, adresa, telefonski broj ili adresa elektronske pošte. Međutim, naš softver koristi tzv. kolačiće (cookies) za prikupljanje informacija o načinu korišćenja svojih Internet stranica. Na grupnoj osnovi se prikupljaju i prate informacije o serveru na koji je priključen Vaš računar, vrsti Vašeg internet čitača (npr. Netscape ili Internet Explorer), i o tome jeste li odgovorili na Internet oglas ili e-mail poruku. Ove se informacije koriste za merenje stope reakcija na Internet oglase i ponude elektronskom poštom.
Registracija za online proizvode i usluge
Kako bismo Vam mogli pružiti određeni proizvod ili uslugu online, verovatno ćemo od Vas zatražiti da nam dobrovoljno date neke lične informacije, uključujući i adresu elektronske pošte. Takođe, da bismo Vam mogli osigurati online proizvod i uslugu na efikasan način, biće uključena i izrada i slanje ponuda za proizvode i usluge koje Vas mogu zanimati.
Upotreba informacija
Moguće je da ćemo iskoristiti informacije koje ste nam dali da bismo, npr., pružili neku uslugu, osigurali pravilno ispostavljanje računa, izmerili interesovanje klijenata za svoje različite usluge i obavestili Vas o svojim proizvodima i uslugama. Ako nam date svoju adresu elektronske pošte, ili ste već to pre učinili, ili je saznamo iz nekog drugog izvora, možda ćemo Vam slati ponude elektronskom poštom. Takve se ponude mogu utemeljiti na informacijama koje ste nam poslali tokom svoje prve transakcije s nama, na pristupnicama, na anketama, na informacijama koje mogu ukazati na potrošačke sklonosti ili stil života, kao i na informacijama dostupnima iz spoljnih izvora, kao što su trgovci i marketinške organizacije. Kada Vam šaljemo poruke elektronskom poštom, možda možemo utvrditi informacije o Vašoj adresi elektronske pošte - npr., možete li primati grafički obogaćene html poruke. Ako je Vaša adresa podešena tako da može primati poruke u html formatu, moguće je da ćemo se odlučiti slati Vam grafički obogaćene html poruke elektronskom poštom.
Molimo da primite na znanje da Vašu adresu elektronske pošte ne dojavljujemo svojim poslovnim partnerima. Moguće je, međutim, da ćemo Vam slati ponude u ime svojih poslovnih partnera. Imajte na umu da je moguće, ako iskoristite neku ponudu poslovnog partnera i postanete njegov klijent, da će Vam oni nezavisno od nas slati ponude. U tom slučaju ćete ih posebno morati obavestiti ako ubuduće ne želite primati njihove ponude.
Naš je cilj slati ponude za koje verujemo da su klijentima relevantne i vredne. Ponude se izrađuju i vode u skladu sa strogim uslovima osmišljenima da bi se zaštitile sigurnost i privatnost ličnih informacija naših klijenata. U svakom trenutku možete zatražiti da Vam više ne šaljemo ponude.
Deca i mlađi od 18 godina
Mi ne koristimo stranice www.klikprodaja.com i poddomena www.dostava.klikprodaja.com za namerno prikupljanje podataka od dece ispod 18 godina, niti za prodaju proizvoda ili usluga istima.
Povezane Internet stranice
Morate biti svesni da druge Internet stranice do kojih možete doći koristeći linkove na stranici www.klikprodaja.com i poddomena  www.dostava.klikprodaja.com mogu sadržavati odredbe o zaštiti privatnosti koje se razlikuju od ovde navedenih odredaba.
Izmene izjave o privatnosti na Internet stranicama www.klikprodaja.com i poddomena www.dostava.klikprodaja.com
Sve izmene naše izjave o privatnosti biće objavljene ovde kako biste bili u potpunosti obavešteni o zaštiti privatnosti koju nudimo i mogućnostima odabira koje su Vam na raspolaganju u pogledu našeg korišćenja ličnih informacija za marketinške svrhe.
Zaštita podataka o ličnosti
Podatke o ličnosti koje ste nam dobrovoljno dali preduzetnik Nenad Todorović PR  prikuplja i koristi, odnosno obrađuje, u skladu sa propisima kojima se uređuje zaštita podataka o ličnosti.
Prikazivanje oglasa na sajtu
Koristimo nezavisne kompanije za oglašavanje da bismo prikazivali oglase kada posetite naš veb sajt. Ove kompanije mogu da koriste informacije (izuzev imena, adrese, adrese e-pošte ili telefonskog broja) koje se odnose na vaše posete ovom i drugim veb sajtovima kako bi vam obezbedile oglase o robi i uslugama koje vas interesuju. Oglase koje koristimo su nezavisni od vašeg interesovanja , dok koristiće google adsense ugrađene oglase - podatke i oglase koje gledate ili vidite , mogu b iti predmet prikupljanja treće strane u cilju preciznog oglašavaja drugih oglašivača na stranicama www.klikprodaja.com i poddomena www.dostava.klikprodaja.com

Ako želite više informacija o ovoj praksi, kao i o mogućnostima da tim kompanijama ne dozvolite korišćenje navedenih podataka, kliknite ovde.

K L I K P R O D A J A
klikprodaja @ gmail.com


****

****

© Copyright 2020 www.klikprodaja.com - Sva prava zadržana

Designed with Mobirise